Medewerkers

Marielle

Mariëlle van Zeijl - Dierenarts
Aanwezig: alle dagen

Bibi Molenaar - Assistente
Aanwezig: Ma t/m Vrij 9:00 - 14:00
Voor de overname was ik al 1 dag in de week werkzaam in de kliniek.  Sinds de overname in maart 2014 werk ik dagelijks met veel plezier. Het assisteren tijdens operaties en het omgaan met de dieren en hun eigenaar is elke dag anders. Ik geef graag advies of antwoord op vragen. Tot nog toe heb ik bijscholing gedaan over konijnen en knaagdieren, voeding en parasietenbestrijding. Mijn man en ik hebben 2 dochters en natuurlijk een aantal huisdieren. Op dit moment zijn dat 2 honden, 2 konijnen en een Fries paard. Het kweken van parkieten heb ik op moeten geven in verband met een kater die de vogels de dood in jaagde.

bibi
evi

Evi van der Burgt - Assistente
Aanwezig: Dinsdag t/m Donderdag 9:00 - 17:00
Sinds eind 2016 ben ik parttime werkzaam in de kliniek. Het is mijn eerste echte baan in een praktijk, en ik leer elke dag weer wat bij. Laboratoriumonderzoek, het verzorgen van zieke dieren in onze opvang en het contact met mens en dier zijn mijn favoriete bezigheden in de praktijk. In mijn vrije tijd rijd ik graag paard en ik heb thuis katten, konijnen en cavia's die ik elke dag verzorg.

Vivi Wiersma - Echografiste
Aanwezig: één dag in de week
Ik ben werkzaam als vaatlaborant in het ziekenhuis. Dit houdt in dat ik bij mensen met vaatproblemen onderzoeken doe met behulp van echografie. Door mijn passie voor dieren gecombineerd met mijn echografie achtergrond, ben ik mij gaan scholen in echo's bij huisdieren. Denk bijvoorbeeld aan echo's van de buikorganen, dracht echo's enz. Elke vrijdag ben ik in de praktijk om geplande echo's uit te voeren. Echo's die niet kunnen wachten tot vrijdag worden in overleg gepland tijdens het avondspreekuur of op een ander tijdstip. Verder verricht ik hand- en spandiensten in de praktijk en dat doe ik met veel plezier.

vivi3
marielle2

Mariëlle van der Loo - Assistente
Aanwezig: Maandag 9:00 - 17:00
Goedendag, mijn naam is Mariëlle van der Loo, getrouwd en heb twee kinderen. Zelf hebben wij 3 honden, 12 konijnen, Duitse pekingeenden, kippen en Toulouse ganzen.  Ik ben sinds 1 maart 2014 werkzaam bij Dierenkliniek de Ruwaard op de maandag. Zelf ben ik eigenaresse van konijnenopvang het Knabbelhuis in Deurne.  Mariëlle van Zeijl en ik kennen elkaar daardoor al zeker 8 jaar en zodoende zijn we tot deze wederzijdse samenwerking gekomen. In 2016 heb ik de opleiding Professionele Dierenverzorging afgerond. Het is voor mij elke maandag weer een genot om met alles mee te mogen helpen in de kliniek!
Tot ziens!